Rispuffar med pepparkakschoklad

-

Här kommer ett easy-peasy julgodisrecept som du bara svänger ihop, lätt som en plätt. Rispuffar med pepparkakschoklad som jag tänker att alla kommer att älska!

1 förp Marabou Pepparkakschoklad, 185g
1 msk olja
Ca 4 dl rispuffar

Lämpligt stora pappersformar

Hacka chokladen i mindre bitar och smält över vattenbad. Blanda ner 1 msk olja och häll sedan ner rispuffarna (kanske inte allt på en gång) och blanda runt.

Ställ ut pappersformar och klicka i rispuffar med pepparkakschoklad i dessa. Alternativt klicka ut lagom stora högar på ett bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet för att stelna.

Rispuffar med pepparkakschoklad
Min söta vinterflicka tittar fram igen
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Mora-Nisse som shot

Cookies by Saga

Holy Greens i Helsingborg

Äppelkaka på äpplets dag

Populära kategorier

Kommentera