Gott Nytt År (och RunStreak ett helt kalenderår)

-

Nyårsafton och sista kvällen på det här året! Ett år som många har väldigt lätt för att lämna och att förhoppningsvis se ett roligare år på andra sidan 12-slaget. För mig har 2021 ändå varit ett bra år. Omväxlande bra och sämre saker har såklart hänt, men känslan är bra när jag tittar i backspegeln. Ändå ser jag väldigt mycket fram emot 2022 så jag passar på att önska er alla Gott Nytt År!

En sak som varit väldigt bra med 2021 är att jag har sprungit varje dag under hela 2021! Hela året, varje dag – även om det varit -29 grader eller snöstorm. Riktigt varma sommardagar eller hällande regn. Och allt däremellan. Jag har sprungit minst 1,61km varje dag och kan räkna in RunStreak ett helt kalenderår.

Totalt har jag sprungit 610 dagar på raken, detta då jag började springa den 1:a maj 2020. Och än har jag ingen tanke på att sluta, så ni kommer att få se fler poster om min RunStreak. Ikväll så sprang vi till en prispall och tog lite roliga bilder för att fira. Sen hem igen för att ordna fram en god nyårsmiddag – men de goda rätterna ska ni få i egna inlägg under nästa år.

RunStreak 610
RunStreak 610

Just nu vill jag bara passa på att önska er ett Gott Slut och ett Gott Nytt År! Vi ses 2022!

RunStreak ett helt kalenderår
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

1 KOMMENTAR

Lämna ett svar