Två veckor in i 2022

-

Vi är nu två veckor in i 2022 som har kommit igång ordentligt. Alla är tillbaka på jobbet och mina barns skola har startat igen. Vardagen är tillbaka! Förutom en skön ledighet i slutet av 2021 så drabbades världen av nästa variant av Corona, den som heter Omikron. Nya frågetecken, nya restriktioner och ny tid att jobba hemifrån.

Jag vet inte riktigt hur ni känner kring hela Corona-cirkusen som drabbat världen sedan snart två år tillbaka. Men jag känner mig väldigt trött på alltihopa. Jag vill få tillbaka vardagen som jag hade för två år sedan där det gick att planera framåt. Idag går det inte riktigt att planera ens en månad framåt, för vi vet inte vad som kommer att hända. Än mindre planera inför sommaren och semestern.

Glad midsommar 2020

Samtidigt som jag känner mig trött, så har jag ändå klarat mig väldigt bra. Jag kan ta hem mitt jobb och fortsätta leverera mina projekt på ett bra sätt. Jag kan också fortsätta träna och hålla mig i form då jag springer min RunStreak varje dag.

Det är min personliga status såhär två veckor in i 2022. En lite trög start då jag inte kan planera framåt, men ändå en raketstart med ett nytt projekt hemma. Jag har funderat en del på olika influensers ledord och om det är något för mig? Jag har inte hittat något ord som känts rätt och därför avstått hela frågan. Men i och med mitt projekt hemma så var det ett ord som slog mig. Färg.

Färg kanske ska få bli min grej 2022? Mitt projekt hemma var att jag från ena dagen till den andra ville måla knallgult på en yta i köket. Daniel var med på mitt upptåg, så det var bara att sticka iväg och köpa färg. Två dagar senare så var det målat och klart. Jag blir glad varje gång jag går in i köket och det känns så rätt!

Två veckor in i 2022
Vi är inte färdiga, utan det ska upp fina bilder på väggen också – men bara så ni får se min färg

Samma helg som vi köpte färg till köket, så köpte jag också en knallorange mössa. Kanske inte snygg alls, men ändå fin!

Så fastän det bara gått två veckor in i 2022 så har färg haft en betydande roll i mitt liv.

Har ni något ledord i era liv? Som ni lever efter hela tiden eller som ni byter år efter år?

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar