Caribbeandrink i januari

-

Fredag och fredagsdrink, det hör liksom ihop här i bloggen. Så även idag. Jag söker tips både här och där under veckan som går, för att hitta nya drinkar. Denna gång är det min kompis Patrik som bidrar med sin Caribbeandrink i januari. Eller som han väljer att kalla den: Bad Mothafuckas of the Caribbean.

Jag valde att fotografera min drink framför min nya gula vägg som gör mig så glad! Fram för mera färg i livet! Färgen gör att drinken försvinner lite – å andra sidan fick jag till lite Karibien i bilden. Jag skulle ha haft något paraply att sätta i glaset också.

4 cl ljus rom
2 cl Apple sourz
1/2 citron
Ginger Ale
Is

Blanda rom, Apple sourz, citron och is i en en shaker och skaka drinken kall. Ta fram ett snyggt glas och häll upp. Toppa med kall Ginger Ale samt några nya isbitar.

Caribbeandrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar