RunStreak i tidningen

-

Väldigt mycket RunStreak här i bloggen helt plötsligt? Ni som trodde att det här bara var en matblogg… Ja och Nej. Ja, det här är andra inlägget på bara en vecka men Nej, det är inte bara en matblogg. Det är min blogg som jag fyller med det jag vill fylla den med. Och om vi får prata om RunStreak i tidningen så vill jag såklart också skriva om det. Men sen ska det bli matlagning och bakning också, såklart! Stay tuned!

Men det här kan vara ett av årets största händelser i mitt liv ändå. Hittills i år iaf, en vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Och lite så var det faktiskt med den här intervjun. Vi hade sprungit i 690 dagar då journalisten från ÖP Magasin hörde av sig och ville göra en intervju med oss. Hon hade hört talas om vår RunStreak och ville helt enkelt veta mera, för att kunna skriva en artikel till deras aprilnummer.

Vi träffades här hemma några dagar senare och hade en både rolig och givande timme tillsammans. En timme då vi diskuterade vår RunStreaks början, mitten och eventuella slut. Vilka utmaningar det finns med att springa varje dag men också alla fördelar med att springa varje dag. Vilket temperaturspann vi bevisligen kan springa utomhus i och hur vi fördriver alla timmars löpning varje månad.

Sen har vi gått här hemma och vetat men inte velat berätta. Bara väntat på att tidningen till slut skulle dimpa ner i brevlådan. Och idag var det dags!

RunStreak i tidningen

Såå himla roligt att få uppmärksamhet för den bedrift vi har gjort och fortsätter med! Det är så lätt att ”inte räkna dagarna” (det gör vi såklart!) utan bara mata på dag för dag. ”Jaja, idag var det 345” följt av ”Jaja, idag var det 542” och sen ”Jaja, idag var det visst 700”. Men faktum är att 712 dagars (idag tisdag) löpning på raken, det gör en inte över en natt. Det krävs ett pannben och det krävs en vilja – annars går det inte!

Men det krävs inga övermänniskor för att klara det heller. Det viktiga är att lägga sig på rätt nivå och att ta lugnare löpdagar då och då. Att kroppen får vila utan att få vilodagar.

RunStreak i tidningen

Tack ÖP Magasin för uppmärksamheten och en helsida i er tidning! Jag hoppas att vi tillsammans lyckas inspirera en helt bunt människor till mera rörelse i sin vardag. Det behöver vi alla!

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar