RunStreak 2 år

-

Så var det då dags för dag 730 på RunStreak. Och för er som är snabbtänkta så räknar ni ut att 730 dagar är detsamma som 2 år. Så RunStreak 2 år på vår Stockholmslördag sista april. 2 år känns faktiskt helt otroligt! Jag som startade vår RunStreak med utmaningen att springa varje dag i en månad. EN månad ja.

Den månaden blev till 100 dagar som blev till 150 dagar som blev till 183 dagar (ett halvår och min födelsedag). Sen var det nära till 200 och nyårsafton. Och sen har det rullat på. Dag ut och dag in. Oavsett väder, alltid utomhus.

RunStreak 730

Faktum är att dessa 2 år med RunStreak är en femtedel av vår tid tillsammans. Det ni!

RunStreak 2 år ville vi fira lite extra. Så det kändes passande att körsbärsblommorna blommade precis under vår Stockholmsweekend och att vi kunde fira vårt jubileum där. Vi sprang dit direkt på morgonen, innan frukost, för att få körsbärsträden hyfsat ensamma. Och det stämde bra! Några andra var där, men inte alls som det såg ut vid 15-tiden samma eftermiddag.

RunStreak 2 år
RunStreak 2 år
RunStreak 2 år

Vi stannade en lång stund för att fota och filma och det känns ju roligt idag. Så varsågoda – här är vår RunStreak 2 år i Kungsträdgården Stockholm.

Kungsträdgården Körsbärsblommor

Just idag 1:a maj, så har vi varit ute på dagens runda och därmed också startat vårt tredje år med RunStreak.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar