Tilltugg med ren och pepparrot

-

Ifall ni ska fira lite ikväll, inför sista april och tillhörande majbrasa, så är gott med tilltugg. Jag gjorde ett tilltugg med ren och pepparrot som var väldigt gott. Själv drack jag vin till, men det fungerar garanterat bra tillsammans med bubbel också.

Tilltugget innehåller allt. Både krisp från kexet, salt från köttet, en lite frän smak från pepparroten och friskheten från lingon. Tips tips!

Tunnbrödchips från Mörsjö deli
Pepparrotsmjukost (jag använde Philadelphia men det finns andra också)
Torkat renkött
Krasse
Lingon

Lägg ut tunnbrödchips och bre dem med pepparrotsmjukost. Skär tunna skivor av det torkade renköttet och fördela snyggt ovanpå mjukosten. Avsluta med klippt krasse och några lingon på varje tunnbrödchips.

Tilltugg med ren och pepparrot
Tilltugg med ren och pepparrot
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar