Kahlua Sour som fredagsdrink

-

Kahlua Sour hittade jag då jag sökte efter olika nya drinkar och även kategorin Sour. Då jag hade ingredienserna hemma så fick det bli veckans drink. Receptet har jag som vanligt hittat hos Drinkoteket.

5 cl Kaffelikör, ex Kahlua
2,5 cl Citronjuice
2 cl Sockerlag
2 cl Äggvita

Häll alla ingredienser i en shaker. Innan du tillsätter is, torrskaka shakern ordentligt utan is så att äggvitan skummar sig.

Fyll den sedan med is och skaka igen så att drinken blir kall. Sila upp i ett glas och garnera.

Kahlua Sour som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar