Vill ni lyssna på mig?

-

Det har nu gått några avsnitt av Daniels Upplevelse- och Resepodden Flying Dryden och de flesta avsnitten läser han in själv. Men det är också så – att jag varit gäst i två avsnitt. Det avsnitt som handlar om vår golfresa till Portugal i november och sen ett avsnitt om Vildmarksvägen i norra Jämtland. Vill ni lyssna på mig?

Daniels podd heter som sagt Upplevelse- och Resepodden FlyingDryden och tanken är att han ska tillgängliggöra sina egna blogginlägg genom att läsa in dem i podden. För er som hellre lyssnar på bra tips än sitta och skrolla framför en dator eller telefon. Att Daniel sen har en härlig röst gör bara upplevelsen bättre.

Jag har som sagt varit med i två avsnitt och tanken är också att andra gästartister ska få säga sitt i hans podd, men det kommer. Det är ju ändå liiite enklare att få ihop våra scheman då vi faktiskt bor ihop. Tills de gästerna kommer så får ni stå ut med Daniel och mig. Här är de två avsnitt där jag varit gäst:

Daniels podd Portugal
Daniels podd Vildmarksvägen

Så in och lyssna på mig, hur jag låter till vardags. Lämna gärna någon kommentar om poddarna här nedanför så får vi feedback för fler planerade poddavsnitt.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar