En soft dag i Stockholm

-

Förra söndagen vaknade vi upp till en söndag utan planer. Vi gjorde dagens RunStreak direkt från sängen och kunde sedan äta frukost i lugn och ro. Vi checkade ut från vårt hotell och Daniel checkade in på sitt nya hotell (han skulle stanna kvar i Stockholm ett par dagar till). Det passade oss andra perfekt då vi kunde förvara våra väskor på hans rum. En soft dag i Stockholm väntade.

Vi klev utanför dörren på Kungsholmen och gick bort ifrån centrum. Passerade ganska snart café Fabrique där de gjorde kaffet vid beställning så vi köpte med oss varsin mugg. Jag hann också spana in deras charmiga bakbok med bröd.

Dryden cafe Fabrique
Cafe Fabrique bakbok

Vår promenad fortsatte en bit längre ut på Kungsholmen, vi rundade hörnet och gick tillbaka längs den södra sidan. Här började magarna kurra och vi råkade väldigt lämpligt på ett scoutcafé. Vi köpte oss våfflor och kaffe och njöt i solen en stund innan det blev kallt.

Scoutcafe Kungsholmen
Dryden scoutcafe Kungsholmen

Vi närmade oss hotellet men valde att gå hela Kungsholmen runt, så vi passerade även Stadshuset innan vi gick upp på rummet igen. Här någonstans passerade vi även Stockholms motsvarighet till Painted Ladies – mer kända från San Francisco.

Painted Ladies Kungsholmen
En soft dag i Stockholm

Lite senare på kvällen, och efter ett middagsstopp, så packade vi tjejer ihop och gick mot tågstationen och vårt nattåg. En soft dag i Stockholm var till sin ända.

En soft dag i Stockholm
Stockholms stadshus kvällsljus
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Glögg som fredagsdrink

Hyfsa till dig tack!

Chorizopizza med grönkål

Goda chokladkottar till advent

Asiatisk silkestofu-middag

Populära kategorier

1 KOMMENTAR

Lämna ett svar