Färdiga portionspizzabitar

-

Här kommer ett hett tips på alltifrån snabba lunchbitar till festliga mingelbitar pizza. Det är färdiga portionspizzabitar som du köper i kyldisken och där du plockar fram så många som du vill ha. Det är också enkelt att de är veganska, så de passar många gäster och kompisar.

Färdiga portionspizzabitar

Igår måndag så kom jag och Daniel hem efter träningen och ville ha något hyfsat snabbt och enkelt. Vi gjorde lite kylskåpstömning från efter helgen och pizzan satt som en smäck. Väldigt lagom både i tidsåtgång och i mängd – jag är oftast inte jättehungrig på kvällskvisten även om jag tränat.

På min pizza blev det:

Creme fraiche
Skivade champinjoner
Skivad skinka
1 tomatskiva i mindre bitar
Oliver i mindre bitar
Gorgonzolaost
Riven hushållsost

Toppad med både torkad timjan och ett basilikablad.

Färdiga portionspizzabitar

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera