Medeltida AW på EcoCaféet

-

Igår arbetade jag och Daniel vår första dag efter semestern, och visst ska väl det firas? Kanske inte samma fest som att jobba sista dagen och se fram emot flera veckors semester men ändå lite fest att ha ett jobb att gå tillbaka till. Jag hade sett att EcoCaféet körde Medeltida AW just den här veckan, så dit gick vi.

Tanken kommer från Gotlands medeltidsvecka som pågår just nu och EcoCaféet erbjuder en fransk galette och ett glas vin. Musik med träflöjter och handtrummor samt glada människor i linnekläder av alla dess slag.

Medeltida AW

När vi kom dit på en torsdag så var vi själva i restaurangen, men ganska snart droppade ett par andra par in också. En avslappnad och skön lokal så vi uppskattade vår middag på flera sätt. Vi fick vårt vin och bord och hann prata en stund innan maten kom in.

En fransk Galette med rostad potatis, rostad pumpa, portabello-fejkon, karamelliserad lök, örtolja, rosmarin, spenat och växtbaserad ost.

En väldigt god middag som mättade gott och precis vad jag önskade mig som en efter-första-arbetsdagen-AW.

Notera att EcoCaféet bara kör sin Medeltida AW denna vecka och fredag är sista kvällen. Så passa på! Det är alltid roligt då det händer något extra i stan.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar