Gott Nytt År 2022!

-

En sista hälsning från 2022 och jag önskar er alla Gott Nytt År! Ni blir fler och fler läsare för varje år och jag önskar att jag kunde ge er alla en kram!

Det går ju såklart inte men jag är oerhört glad för er allihopa!

Oavsett vad ni äter eller dricker ikväll så hoppas jag att det är gott och att ni känner glädje och frid! Jag hittade en sådan rolig bild om att dricka mousserande ikväll. Titta ut när ni är födda runt bordet och se hur ni ska dricka ert mousserande ikväll. Riktigt rolig!

Gott Nytt År 2022

Såklart har jag även sprungit idag, dagens RunStreak blev drygt tre km.

RunStreak R2 72

Gott Nytt År 2022

Tack igen alla fina! Vi ses 2023!

Christmas Kiss som fredagsdrink
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar