LadängEverest 2023

-

Idag gick startskottet för årets upplaga av LadängEverest 2023. En utmaning från Korpen som går av stapeln i många av Sveriges städer, där du utmanas att klättra i din egen hemmabacke. Kanske hela vägen upp till Mount Everest topp?

Det är vårt fjärde år och Korpens tredje år att genomföra LadängEverest. En utmaning för alla, då du kan anpassa den helt upp till din egen förmåga. Vissa springer och vissa går uppför skidbacken Ladängen på Frösön och det är lika godkänt hur man än gör. Vissa kör många vändor per besök, vissa vill hellre köra färre antal vändor men besöka Ladängen lite oftare. Också helt ok!

Det är också ok att inte ta sig hela vägen upp till Mount Everest topp. Du kan lika gärna stanna på Kebnekaises topp, eller toppen av Mount Blanc. Gör utmaningen till en lagom utmaning för dig! Du har ända fram till den 31:a oktober 2023 på dig att genomföra din utmaning. Läs mera på Korpens hemsida.

Idag gick alltså starten för Korpen Storsjöns utmaning och Korpens representanter Lena och Lena fanns på plats med fika och information. Vi var såklart också där och gick våra första tre vändor för året. Det är lite snö kvar och det är lite blött på några fläckar men Ladängen har tinat snabbt i år.

Som en extra bonus, förutom att utmaningen med LadängEverest är en riktig investering i ditt eget välmående, så kommer Korpen att lotta ut priser bland oss deltagare. Så om du vill investera i dig själv, i Korpens ideella arbete och få chansen att vinna fina priser – gå då in på Korpens hemsida och anmäl dig! Medlemsskapet kostar 200 kr och LadängEverest kostar 50 kr, så en spottstyver för en hel sommar med träning.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar