Smetana, honung och saltgurka

-

Det kan vara så att jag är sist på bollen i den här frågan, men det är för att jag har varit ganska skeptisk. Hur kan det vara så himla gott att servera smetana, honung och saltgurka? Jag har aldrig gillat saltgurka på hamburgare tex och endast på senare år som jag faktiskt väljer det till leverpastejsmackan.

Men tro mig när jag säger det: Att skära stavar av saltgurkan och dippa i smetana och honung, det är riktigt gott! Fastän det låter märkligt, så tycker jag att du ska prova, för smakerna kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt.

1 burk Smetana
Honung
Saltgurka

Ta fram ett fint fat och fördela hela burken smetana på ett snyggt sätt, gärna så det blir små diken i smetanan. Ringla valfri mängd honung över så rinner det ner i dikena på ett snyggt sätt. Skär saltgurka i stavar och ställ i en burk på sidan.

Gästerna tar sedan en saltgurkastav och skopar upp lite av smetana och honung på varje tugga.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar