Händelserik golfpremiär på Frösön

-

Efter en historiskt varm och skön maj månad så skulle man kanske kunna tro att även golfbanan öppnat historiskt tidigt för säsongen. Så blev det inte, och jag lägger ingen vikt i det, då jag inte vet alla anledningar. Bland annat så är drivingrangen uppdaterad och ser väldigt fin ut! Det är också nya Teemarkeringar – riktigt snyggt! Till slut var det iaf dags och vi hade en händelserik golfpremiär på Frösön igår.

Vi arbetade vår arbetsdag som vanligt men hade en bokad runda 19.50. Vi börjar med en 9-hålsrunda bara för att känna på formen. Det är ändå ett uppstartsjobb då säsongen börjar. Man ska leta fram alla grejor, checka så bagen innehåller det jag behöver och även något litet snacks redo för motivationshöjande. Första rundan brukar ju inte vara alltför stabil, utan det är stora skillnader mellan bästa och sämsta slag.

Vi gick ut på ettan och även om jag slog ut en boll i ruffen och fick spela en ny, så kändes det ändå förvånansvärt stabilt. När jag sedan gjorde par på tvåan så var livet på topp. Lite sämre på trean men sen ett par på fyran. Bogey på både femman och sexan innan ett tapp på sjuan. Dubbel på åttan och nian fick avsluta rundan. Sammanfattningsvis en helt ok första runda på nio hål.

Så var kommer det händelserika in, som jag skvallrat om i rubriken. Jo, när vi går längs åttan och upp mot våra respektive bollar, så springer helt plötsligt en älg över hålet. Den hade rätt bråttom men ett par bilder fick jag ändå till.

När vi sedan står runt nians green och bara ska avsluta, så börjar det smattra märkligt uppe på fikastuge-taket. Jag hinner titta dit och undra vad det är som händer, innan hagel träffar även oss, greenen och våra bollar. Det tog snabbt slut, men det var ändå lite speciellt att få uppleva på vår första runda för året.

Hagel Frösö golfbana
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar