White linen som fredagsdrink

-

TikTok är ett omdiskuterat ämne runt om i Sverige och även ett ämne som diskuteras i Bryssel. Ska Sverige och EU tillåta TikTok då det tillhör den kinesiska diktaturen och att de därmed kan dra nytta av all data som finns i TikTok? Jag har valt att inte använda TikTok men Saga har valt att använda den – såsom alla andra ungdomar. Saga tipsade om White linen som fredagsdrink och den får bli veckans tips!

3-4 bitar gurka
1,5 cl citronjuice
4 cl gin
1,5 cl fläderlikör, jag använder St Germain
1,5 cl sockerlag
Ev sodavatten
Is

Extra gurka för att pynta glaset

Förbered dina glas med en hyvlad gurka som du ”klistrar” på insidan glaset och sen ställer i frysen.

Börja sedan med att lägga ner gurka och citronjuice i en shaker och mortla sönder gurkan en aning. Fyll på med gin, fläderlikör, sockerlag och is och skaka sedan drinken kall. Sila upp drinken i glaset och toppa ev med sodavatten.

White linen som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar