Skagenröra

-

Under påsken så äter man gärna räkor, så också vi. Vi åt först ostpaj med räkor på påskaftonslunchen och fick lite räkor över. Inför middagen rörde jag ihop en skagenröra till förrätt. Jättegod med de här ingredienserna:

Räkor
1 knapp dl creme fraiche
½ dl majonäs
Citronskal från en 1/4 citron
Citronsaft
Citronpeppar
Dill
Tabasco

Jag rörde ihop och så fick det stå till sig medans jag fixade snittarna, de blir allra godast att steka dem i smör. La upp snittarna på en assiett och skedade på skagenröran med en citronskiva på toppen.

20160326_200848

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar