Smartson Nivea

-

Jag anmäler mig ibland som testpilot hos Smartson, för olika saker. Lite roligt att få testa nya saker gratis, men samtidigt lite besvärligt att få tag i nya matvaror på livsmedelsbutiken. Det krävs att butiken håller sig a jour med vad som är nytt och att vi är några få testpiloter som är väldigt tidigt ute och frågar efter produkten.

Men ibland funkar det riktigt bra, som nu när jag ska testa Nivea Facial Cleansing. Jag har fått hem produkterna med posten. Jag slipper åka till största livsmedelsbutiken här i stan (som har bäst utbud, men som också har för många besökare, så jag oftast blir less redan ute på parkeringsplatsen), jag slipper fråga efter produkten och få ett ”Nej, men vi får hem den imorgon eller nästa vecka” och att sen ”tvingas” åka till storbutiken igen en annan dag. Att få hem den nya produkten via post, var en riktigt bra lösning!

Dags att testa! Jag har fått hem både Facial Cleansing Cream och Facial Cleansing Wipes och krämen känns mera som en tvål för att tvätta hela ansiktet, medan de små dukarna är mera för att punkt-ta-bort makeup. Jag och min dotter Saga provade varsin duk första kvällen och vi var väldigt nöjda med resultatet. All mascara försvann och det var enkelt att ta bort mera på en liten yta. Min dotters enda kommentar var att hon inte gillade doften, men jag tyckte ändå att den var helt ok. Den doftade väl inte rosor direkt, men den doftade absolut inte illa heller. Som någon standardtvål man inte själv valt ungefär. Tanken är väl rimligtvis att det ska passa så många som möjligt, och då var det en neutral doft.

Fil 000 (9)

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar