Halloumi, ostbitar med chili

-

Något som är väldigt gott är chili-halloumi. Stekta så de har fått en yta, sen kan jag sitta och äta dem som chips :)

En bit chili-halloumi
smör att steka i

Skiva upp halloumi i ½ cm tjocka skivor, och värm en stekpanna. Ta i lite smör och hör att det fräser, så pannan är varm när du lägger i ost-skivorna. Stek osten på båda sidor, så de får en yta. Lägg upp på en assiett och ät till det mesta. Eller att bara äta dem som de är, till ett glas vin till exempel. Mums!

Halloumi chili

 

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Chorizopasta med broccoli

Gammeldags stuvade morötter

Grillostbiffar med zucchini

Starka självständiga kvinnor?

Chokladkaka med zucchini

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar