Kanotdag

-

Vi hade funderat på en utflykt med tjejerna, där man kör dressin ena dagen och paddlar kanot/kajak andra dagen (eller tvärtom). När vi spanat in vädret och ringde och kollade så var det såklart fullbokat. Jaja, då fick vi kolla på andra lösningar. Kanot var det som hela familjen var mest sugen att prova på, så vi bokade det som en dagstrip hos Silverlake. Vi fick ett bra mottagande och en förklaring om hur vi skulle göra och förslag på vart vi skulle paddla för att få en fin tur. Jag har paddlat någon gång förut, men det är typ 100 år sedan. För de andra fem i sällskapet, så var det premiär. Vi delade upp oss, så tjejerna fick en vuxen i sin kanot och sen gav vi oss iväg. En timme senare så hittade vi en brygga och packade upp vår medhavda lunch. Supersmarrigt att äta lunch utomhus efter en massa friskluft, och att få prova på något nytt. Jag hade badkläderna med också, så tjejerna tog sig ett dopp. En tipptopp dag!

På vägen hem, så hade det dragit in lite moln och lite vind, så vi fick paddla i lite motvind hem. Inte så mycket, men vi fick anstränga våra arm- och magmuskler lite extra för att komma framåt. Sammanfattningsvis en väldigt perfekt dag. Vi fick prova på finväder där allt gick lätt och smidigt, lunch och bad bortanför turistshoppar men också lite väder på vägen hem. Bra när man får prova på både det enkla men också få en liten hunch om vad vädret kan ställa till med om man inte är beredd.

Kanot Kanot1 Kanot2 Kanot4 Kanot5 Kanot3

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

1 KOMMENTAR

  1. Mm, det var en riktigt fin dag där ute på sjöarna men också jobbig på tillbakavägen. Får ta med en sandsäck nästa gång och väga upp A lite tror jag. ;)

Lämna ett svar