Slussning

-

Jag och Daniel fick en stund för oss själva och gick ut på en promenad. Sikte inställt på
1. Egentid för oss
2. Kolla in en sluss.
Vi fick båda delarna!

Jag har faktiskt aldrig sett hur en slussning går till, även om jag under många många år varit sugen att åka båt en bit bara för att prova på. Vi hade det som förslag i år, men tyckte också att det var rätt dyrt, så vi får väl se. Den här kvällen fick vi i alla fall se hur det gick till. Vi följde turbåten Juno (Göteborg) på dess slussning och det gick snabbare än vad vi trodde från början. Här bjuder jag på ett litet bildspel:

Slussning Slussning1 Slussning2

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

1 KOMMENTAR

Lämna ett svar