Fylla år i fyra månader

-

Att få fylla år i fyra månader – det var vad som hände mig när jag fyllde 40 år, och det var väl ett passade sammanhang? Jag är seriöst supernöjd med hela min höst, då jag blivit firad från tårna ända upp till hårspetsarna. Jag känner mig bortskämd och kommer att minnas allt med ödmjukhet. Det här är vad jag har fått vara med om:

Augusti:
Jag hade min egna fest i augusti (som jag helt missade att ta kort ifrån). Jag valde att ha festen i augusti, då jag hade tänkt att vi skulle kunna sitta utomhus i sommarvärmen. Tyvärr så regnade det, och vi var tvungna att möblera om hela vardagsrummet för att mina gäster skulle få plats. Det gick jättebra och vi var nog lika förvånade båda två att vi fick plats med 20 sittande personer i vårt vardagsrum. Vi tog dock på oss jackorna efter varmrätten och lekte några lekar utomhus (för att få röra på oss – jag tycker själv att det är skönt mitt i en middag).

40-arsfest

September:
Här blev jag firad av min underbara sambo Daniel som satt ihop en överraskningsresa till San Francisco. Ni kan läsa många inlägg om vår resa på hans blogg men såklart även här hos mig:

Oktober:
Det var i oktober som min riktiga födelsedag var men då de flesta redan firat mig på min fest i augusti, så blev det en lugnare födelsedag. Jag blev väckt med fika på sängen av närmaste familjen och fick några presenter. Några nära vänner kom över på fika under dagen och jag fick prata i lugn och ro med dem.

November:
En resa igen, denna gång fick jag ha ett finger med i spelet redan då vi bokade. Vi valde att förlägga helgen på Gotland, där vi också hyrde en bil och kuskade runt. Ena dagen åkte vi norrut och utforskade raukarna på Fårö, nästa dag åkte vi istället söderut och fick träffa Hoburgsgubben. Mitt emellan åt vi en helt fantastisk middag på Bolaget i Visby.

Fylla år i fyra månader

 

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar