Ghirardelli glass & akvarium

När vi kommit tillbaka från flygturen, så var vi lite sugna på något sött. Jag hade samma morgon läst bloggen Oh darling som var i San Francisco i maj -16 och tipsade bl.a. om glassen i Ghirardelli square. Sötsugna och inte så långt därifrån tog vi sikte på parken och glassen. Vi tog varsin smak och en kopp kaffe och oh my god vilken god glass!

GhirardelliNär vi en stund senare kände oss klara, så fortsatte vi vår upptäcktsfärd längs Fishermans Wharf. Eftersom det var blåsigt och lite kallt, kändes ett besök på Akvarium alldeles lagom. Det var helt rätt beslut för oss, även om det var en ganska kort runda för rätt mycket pengar, men det är alltid roligt att se vattendjur (överskottet går för att bevara djurlivet i San Francisco-bukten, så då kan jag gärna skänka några kronor dollar extra).

AkvariumSå fridfullt att titta på maneterna som ”pumpar” sig runt i ett snyggt upplyst akvarium. Lika häftigt är det att se en haj simma över ens huvud i tunneln med akvarium runt om. Efter det här var vi väldigt nöjda med dagen och vi gick hemåt och somnade sött i vårt sköna rum.

Kommentera