Smartson – Mannerströms paj

-

Meatfree Monday och idag tipsar jag om en färdig produkt från frysdisken. Ett nytt test från Smartson – Mannerströms paj. Jag valde Sparrispaj den här gången. Jag värmde pajen i ugnen och delade den i fyra bitar. La lite sallad i botten, på med balsamvinäger och lite rostade frön och sen två pajbitar på toppen. Man kan ju med rätt enkla medel göra en färdig rätt lite roligare.

Smartson - Mannerströms paj

Betyget då? Riktigt god för att vara en färdig produkt och jag kan lätt tänka mig att ha en redo hemma i frysen som snabb lunch eller middag någon gång.

 

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Starka självständiga kvinnor?

Chokladkaka med zucchini

Banana sour som fredagsdrink

Honungskyckling med gochujang

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar