Champinjonburgare

-

Här kommer ett nytt test av Ica Gott Liv och deras vegetariska utbud. Denna gång champinjonburgare. Det är perfekt att ha en paket vegetarisk färdigmat i kylen och att ta till då tiden inte riktigt är med. För vår del blev det en snabb lunch innan vår påskresa, då vi också passade på att tömma kylen på det vi kunde. Så här gjorde vi:

2 champinjonburgare, Ica Gott Liv
4 franskskivor eller 2 hamburgerbröd
sallad
tomat
ost
BBQ-sås

Stek dina champinjonburgare i en stekpanna. Till skillnad mot vanliga färdiga kötthamburgare, så minskar inte dessa i storlek, utan det är samma storlek som man lägger i stekpannan som man tar ur stekpannan. Lägg valfri topping på dina burgare och ät. Riktigt goda och det ger en skön känsla i magen efter en vegetarisk måltid. Jag blir inte lika tung i magen jämfört med en kötthamburgare.

Champinjonburgare

Andra vegetariska produkter från Ica Gott Liv (nej, jag är inte sponsrad) som jag har testat:

Vegetariska ost och broccolibiffar

Vegetarisk schnitzel

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar