Potatissallad

-

Att välja något gott att äta till sina grillade godbitar på sommaren kan vara svårt. Själv är jag inget fan av färdiga potatissallader som man kan köpa på affären, då jag tycker att de blir för mycket sås kontra för lite massa. Dessutom är de dyra då man kan göra samma sak, fast ännu godare, hemma. Här kommer istället min potatissallad. Jag har inte angett några mängder, utan blanda utifrån smaker och hur många ni är som ska äta tillsammans:

Färskpotatis
Sallad
Rädisor
Paprika
Marinerad fetaost i bitar
Balsamvinäger
Salt och peppar

Potatissallad

Börja med att koka färskpotatisen. Det kan man göra någon dag innan, så potatisen redan är kall. Skär den kalla potatisen i klyftor och lägg i en skål. Blanda ner skivad sallad, skivade rädisor samt bitar av paprika och blanda runt.

Smaksätt med marinerad fetaost och lite av dess olja, balsamvinäger och salt & peppar. Servera till valfria grillade köttbitar. Riktigt gott och sommarkänsla i varje tugga.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar