After Work med Gomorron Östersund och Allis

-

Efter en rolig och intensiv vecka med många gäster på besök, mina två bröder med familjer, så åkte också tjejerna till sin pappa på fredag lunch. Jag och Daniel blev själva och började vår egentid med att kasta ut alla mattor, dammsuga och moppa hela lägenheten. Det är så skönt att ha en nystädad lägenhet, så det är värt att man gör det fastän man inte har lust. Vi var en sväng på stan och Daniel gick in till sin planerade eftermiddag hos Gomorron Östersund. Ett kontorshotell, där man kan hyra alltifrån lite tid till mycket tid. Det visade sig vara en bra eftermiddag, då eftermiddagen avslutades med after work med Gomorron Östersund och Allis (de som tidigare hade sin Foodtruck). Allis har nu sålt sin Foodtruck och istället införskaffat en flyttbar pizzaugn som står på en släpvagn.

After Work med Gomorron Östersund och Allis

Daniel jobbade klart, och efter att jag varit hemma en stund (jag hann även med en bikinistund i trädgården medans Daniel jobbade), så bytte jag om och anslöt till afterworken. Supermysigt häng på en innergård, där Allis förberedde pizzor på löpande band där man kunde köpa en stor slice för 40kr. När sommaren kom till Östersund, så är alla människor väldigt sugna att komma ut och umgås. Det behöver inte vara så avancerat, utan att man bara ses och hinner prata ikapp. Så nice!

Vi satt med några grannar i huset, Johan, Pernilla och lilla Nisse, när vår förra granne plötsligt anslöt. Eva och hennes familj bor numera i Sundsvall, men de var i stan över semestern och Eva råkade släntra in på samma innergård som vi. Kärt återseende och vi satt en bra stund och pratade ikapp.


Och nej – Eva pekar inte finger åt mig eller åt er, utan var inne i en djup beskrivning av Sarajevo.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar