Augusti 2017

-

Månadssammanfattning för augusti 2017. Gillar ni månadssammanfattningar? En snabb genomgång av en hel månad, både i bloggen och i mitt liv. Kommentera gärna, då det här är min första månadssammanfattning.

Det bästa bloggmässigt med augusti var att jag slog besöksrekord. Bloggen resulterade i 1480 visningar och det var sjunde gången över 1000 visningar. Bloggen stiger stadigt alltså och det motiverar mig att fortsätta blogga och förhoppningsvis ge inspiration. Inspiration till god mat, som inte behöver vara så svårt, utan att man kan äta gott varje dag med ganska liten insats.

Augusti 2017

Augusti månads populäraste inlägg – vilka var det? På överlägset första plats (66 visningar) kommer halloumirårakor som är en fantastisk enkel vegetarisk rätt att äta vilken dag i veckan som helst. Vardag som helg. Släng ihop på en vardag med valfria tillbehör, eller gör dem lite mera noggrant som en förrätt på helgen och kosta på tillbehören lite mera? Funkar vilket som. På andra plats kommer ugnspannkaka med keso, också en enkel maträtt att slänga ihop en vardag. Tack vare keson så följer mera protein med i maträtten och den mättar lite mera.

Förutom bloggen då? Vi hade för ovanlighetens skull huvuddelen av vår semester i augusti och då styrde vi kosan mot Balkan. Vi betade av tre länder på 12 dagar, vilket kändes väldigt lagom. Fyra nätter i Montenegro och staden Kotor, en natt i Kroatien och staden Dubrovnik, innan vi hyrde en bil och åkte mot Bosnien och städerna Sarajevo i två nätter samt Mostar en natt. Resan avslutades sedan med fyra nätter i Kroatien och staden Split. Så oerhört skönt att få en massa värme in i våra kroppar, då sommarvärmen i Sverige har lyst med sin frånvaro.

Ang vår resa så har jag skrivit två inlägg hittills, men det kommer mera såklart. De två jag har skrivit och postat, är vår topptur i Kotor och en båtuflykt till Our Lady of the Rocks. Vi är inte strand- och solfantaster, utan vill hellre passa på att uppleva så mycket som möjligt på våra resor. Vila kan man göra hemma sen.

Det var första resan för tjejerna då vi reste på detta sätt och flackade runt till olika länder och olika städer. Inklusive de två boenden vi hade i Sverige, så blev det sju olika boenden på 14 dagar. Jag har inte frågat så mycket och de har inte sagt så mycket om detta sätt att resa, men jag tänkte att vi kan ta en bildkväll senare i höst och titta tillbaka till alla ställen vi fick uppleva och då höra deras tankar så här i efterhand, när alla minnen har hunnit landa.


Mellan första och andra linbaneomgången

I augusti har jag också börjat jobba igen efter semestern och i slutet av första veckan så åkte hela jobbet på konferens till Döviken och Zorbcenter där vi, förutom långa pass konferens, fick prova på linbana (första gången för mig, och det var bara roligt), zorb-boll (som jag hoppade över, då jag har så lätt för att må illa av snurrar), fyrhjuling i en rolig skogsbana och femkamp i främst samarbetsövningar. Förutom det så var det goda middagar och skön badtunna på kvällen.


Fyrhjuling på en rolig bana i skogen

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Pizza på ett kick

Kycklinggryta med dadlar

Den klassiska ananaspajen

MarryMe kycklinglasagne

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar