Billigare januari

-

Detta inlägg innehåller annonslänk.

Det är vanligt att januari är en tuffare månad för de flesta, då mycket pengar har gått åt i december. Då är alla tips dyrbara och jag har ett tips för en billigare januari. Jag handlar på Matsmart med jämna mellanrum och där hittar du produkter med mellan 20-90% rabatt. Förutom att rädda din egen plånbok, så är du också med och minskar matsvinnet. Om inte sajter som Matsmart funnits, så hade alla dessa produkter med stor sannolikhet kastats. Om ni inte har testat, så gör det.

Matsmart säljer produkter som har

  • Överproducerats
  • Produkter där datumet håller på att gå ut (men kom ihåg att nästan all mat som har ett Bäst Före-datum även är bra efter att datumet passerats)
  • Säsongsvaror
  • Förpackningsbyten
  • mm mm

De har dels hela paket av olika produkter – du kan tex köpa en hel back med läsk av olika smaker. De sätter ihop paket med både pasta och pastasås, så du kan köpa några otroligt billiga middagar (matlådor). Halloween-godis nästan bortskänkes bara för att Halloween redan varit osv.

De säljer inte några produkter för kyl och frys, då dessa produkter inte kan skickas med posten – men väldigt många torrvaror (som också har otroligt lång hållbarhet). De säljer också städprodukter samt hygienprodukter. Riktigt nice att kunna köpa tandborstar eller en ny rakhyvel till bra pris!

Januari är inte bara en tuff månad ekonomiskt utan många vill även börja sina nya liv med mera träning och/eller lägre vikt. Matsmart har en egen rubrik för Träning & Vikt där de samlat produkter för måltidsersättning men även många proteintillskott. Kanske finns dina favoriter till ett bättre pris?

Eller ifall du läst mitt inlägg om klimatångest, så finns också en rubrik med vegetarisk mat. Det kanske gör det lite enklare att styra om till mera vegetarisk kost?

Sortimentet varierar från vecka till vecka, då de köper in när producenter vill sälja. Därför kan Matsmart aldrig garantera att samma produkt ska finnas vecka efter vecka.

Titta in på Matsmart redan idag och börja packa en låda. Om du klickar i några produkter så kan du trycka på knappen Kassan och se vilka produkter du plockat ihop. På samma sida ser du också fyllnadsgraden i din låda som ingår i din fraktkostnad. Du kanske bara packat lådan till 75% och kan plocka på några produkter till?

Mina produkter för en billigare januari

Billigare januari

Här ovan ser du min senaste låda som jag fick hem i mellandagarna. Jag kände att jag inte riktigt var klar med julmusten för december utan fick en back till bra pris. Även de goda chipsen till bra pris, som fick förgylla vår nyårsnatt tillsammans med sällskapsspel.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar