Rea på Cervera

-

Ett inlägg med annonslänk

Då min svärmor (nej, jag och Daniel är inte gifta men nästan) var på besök i början av december, så fick jag en försenad födelsedagspresent. Ett snyggt paket från Cervera och då gissade jag genast att det är något fint.

Till mina tjejers dåliga tålamod, så öppnar jag mina få presenter försiktigt och utan att riva upp papperet. Så det tog en liten stund att öppna paketet, men när jag väl fått bort papperet, så ser jag en snygg termoskanna från Eva Solo. Det är just nu rea på Cervera, och det är till och med rea på min termoskanna – följ den här länken.

Rea på Cervera

Rea på Cervera

Rea på Cervera
På fikafatet ovan är mina kokosdammsugare, bountybollar och Sagas kokostoppar. Mums mums!

Jag har en glöggkanna från Eva Solo sedan tidigare, så det kändes roligt att få en termoskanna i samma serie. Egentligen gillar jag sköna söndagar där jag efter en lagom sovmorgon (jag vill inte sova för länge, det känns bortkastat) kan äta frukost länge – jag ser framför mig både scones med ost och marmelad samt denna snygga termoskanna. Och varför inte en tjock papperstidning som jag kan bre ut över hela bordet? Då kan jag tänka mig att äta frukost ända fram till lunch.

Eller termoskannan kommer att passa minst lika bra i sommar, då vi kan servera fika utomhus i husets trädgård. Vi bor i en liten bostadsrättsförening som har en väldigt mysig innergård. Bord och stolar som står ute hela sommaren och som alla får använda. Där under björkens vajande grenar skulle en fika sitta fint!

Rea på Cervera

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar