Vykort från SAS Plus

-

Jag och Daniel har precis varit iväg en sväng till Tyskland och roadtrip mellan München och Düsseldorf. En långweekend från fredag till tisdag som passade vårt schema. Oftast när vi reser SAS så reser vi i Go, men den här gången hade vi lyxat till det. Här är ett vykort från SAS Plus.

Fördelar med SAS Plus jämfört med SAS Go är att du får välja platser kostnadsfritt redan då du bokar din resa (SAS Go kan du boka plats kostnadsfritt 22 h innan avgång). Du får ta med mera bagage. Du får också sitta längre fram i flygplanet och det ingår alltid något att äta.

Vykort från SAS Plus
Vi valde att sitta på första raden mellan Östersund och Stockholm

Det senare passade oss alldeles utmärkt denna gång, då vi struntade i att äta frukost hemma. Detta då jag visste att det skulle ingå frukost redan på första flygplanet ner mot Stockholm. Gott att få äta både bröd med pålägg, yoghurt och en juice + vanligt kaffe.

Vykort från SAS Plus
Frukost bestående av varm smörgås, pålägg, yoghurt och juice

Förutom att ha det bättre på flygplanet, så har du det också bättre ifall du ska mellanlanda. Då ingår alltid tillgång till SAS Lounge, där du kan sitta ner i en lugnare miljö och även ha tillgång till gratis mat eller snacks.

Efter ett par timmar i loungen så tog vi vårt bagage och gick mot nästa gate. Denna gång skulle resan gå mot München och vår roadtrip genom Tyskland. Mer om det i ett annat inlägg.

Även på nästa flyg så hade vi fått välja platser redan då vi bokade och vi visste att vi skulle få mat. Då vi flög detta flyg mitt på dagen, så var det istället en lättare lunch som ingår.

Vykort från SAS Plus – nästa flyg

Vykort från SAS Plus
I flygplanet mellan Stockholm och München, så satt vi på rad två

En annan upplevelse från SAS Plus, är att flygvärdinnorna var snäppet trevligare mot mig jämfört med vad jag upplevt från SAS Go. Det är roligt att få känna sig lite speciell då och då.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera