A very Merry Christmas

-

Hej på er! Idag hoppas jag att ni har allting på plats så att ni bara kan luta er tillbaka och njuta av att det är julafton!

Att julmaten är lagad och under kontroll, att julgranen är klädd och sprider sin ljuva grandoft i hela huset/lägenheten (ja, jag älskar äkta gran), att du fått sova gott hela natten och att du känner lugn och frid.

Midvinternattens köld är hård,
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.

Dikten Tomten av Viktor Rydberg
Publicerad i Ny Illustrerad Tidning 1881
Merry Christmas

Jag avslutar det här inlägget med att önska er en otroligt GOD Jul och att lugnet och friden får bestå hela dagen, hela kvällen och hela natten.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera