En ny keramikkurs

-

vårens keramikkurs var så lyckad och jag verkligen trivdes med att ha kommit igång med en barndomsdröm. När vår lärare då frågade om fortsättning så bokade jag även en ny keramikkurs under hösten. Denna gång ville inte Saga hänga på, men Alva hade blivit nyfiken.

En ny keramikkurs

Alva stormtrivs på keramikkvällarna och utmanar sig själv i att prova svåra projekt. På bilderna så gör hon en mugg med en lutande del, där det även ska passa ett sugrör. Inte speciellt lätt, men riktigt bra när hon lyckas. Det kommer mer bilder i ett senare inlägg, då vi fått plocka hem våra alster.

En ny keramikkurs

Så mitt fredagstips får därför bli just det – fundera över saker som ni skulle vilja hinna med och make it happen! Det kanske inte går att lösa från ena dagen till den andra, men kanske kan ni redan nu börja fila på era nyårsmål?

Om ni vill lära er ett nytt språk – kolla upp vad det finns för möjligheter. Platser kan bokas på väldigt fort, så en kanske inte hinner vara med närmare jul och nyår.

Starta någon annan kurs – såsom jag startade keramikkurs – samma där. Häng på låset och anmäl er. Sen kan ni lösa erat tidsschema.

Eller ifall ni vill få tid över för att hinna läsa mera böcker (en annan önskan som jag har), så kanske det krävs planerad tid i kalendern? Ni kanske måste boka in biblioteksbesök i familjens kalender tex?

Så en spark i baken till oss alla. Fundera över vad mera ni vill få plats med i ert liv, fundera på vad ni kan avstå och sätt sedan upp en plan för att nå dit ni vill.

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelEnkel varm pastasallad
Nästa artikelKladdkakans dag 2020

Kommentera