Enkel varm pastasallad

-

Saga önskade middag häromdagen och att det skulle vara en lättare middag – inte så tung. Hon går restaurangprogrammet och de ha också pratat om behovet av att vi alla ökar mängden vegetariska måltider. Att sikta på endast tre köttmiddagar per vecka och resterande vegetariska. Vi tittade vad vi hade hemma och svängde ihop en enkel varm pastasallad.

Salladsblad
2 tomater
1 liten burk majs
Fryst mango (som hann tina)
1 förpackning färsk pasta tortellini
Salt och peppar
Rapsolja
Några stänk balsamvinäger

Lägg upp din sallad på ett snyggt fat och koka pastan. Häll av pastan och låt svalna lite grann, häll den sedan ovanpå salladen. Smaksätt hela salladen med salt, peppar, rapsolja och några stänk balsamvinäger. Servera med valfria salladssåser – vi hade en Smoky Ceasardressing och Honey Mustard från en tidigare Smakbox.

En enkel varm pastasallad – en vegetarisk och god middag – helt enligt Sagas önskemål. Också serverad på mitt snygga handgjorda keramikfat från vårens keramikkurs.

Enkel varm pastasallad
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar