Sweet Bite som fredagsdrink och Cheez Doodles Day

-

Jag måste få tipsa om vår fredagsdrink och tillhörande temadag. En god avslutning på veckan. Igår drack vi nämligen en Sweet Bite som fredagsdrink och firade Cheez Doodles Day.

En väldigt enkel drink, men det är ju så smidigt. Att slippa köpa hem en massa olika tillbehör eller olika spritsorter som sen kanske blir ståendes. Oavsett om det är mat, ingredienser eller sprit så gillar jag att saker jag köpt går åt och att jag får kasta.

Helt enkelt så här för ett glas Sweet Bite:

6 cl Likör 43
3 cl limejuice
Sprite
Is

Ta fram ett snyggt glas och lägg i några isbitar. Mät upp Likör 43 samt limejuice och toppa med valfri mängd Sprite. Lägg gärna ner ett par klyftor lime bara för att det blir snyggare så. Rör om ett varv med en sked. Klart!

Sweet Bite som fredagsdrink
Sweet Bite som fredagsdrink

Apropå Cheez Doodles Day så har jag två viktiga frågor:

  1. Säger ni Ostkrokar eller Ostbågar? Alternativt Cheez Doodles för att slippa frågan? Ang krokar eller bågar så har jag fått för mig att gränsen går runt Dalälven. Norrland säger krokar och Sörlänningar säger bågar.
  2. Gillar ni de gamla klassiska ostkrokarna (eftersom jag är norrlänning så säger jag krokar) längst fram i bild eller har ni upptäckt Cheez Cruncherz som står bakom? Personligen älskar jag Cheez Cruncherz och om jag får en skål framför mig så kan jag knappt sluta äta. Vilken är er favorit?

Kommentera gärna och svara på mina frågor – och ha en härlig helg!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera