Baileys White Russian som fredagsdrink

-

Fredag och slut på veckan. Då är det härligt att få äta en snabb och enkel middag men som ändå känns lite lyxigare. Ett sådant tips är Ceasarsallad, en av mina favoriträtter faktiskt. Uppfyller alla tre kriterier också, både snabbt, enkelt (med få ingredienser) och lyxigt då en inte äter det varje vecka. Efter middagen sen, så är det skönt att få krypa ner i soffan med en Baileys White Russian som fredagsdrink.

6 cl Baileys
3 cl Vodka
1,5 cl kaffelikör, tex Kahlúa
7,5 cl mjölk

Häll Baileys, Kahlúa, vodka och mjölk i en shaker. Fyll shakern med is och skaka tills den blivit riktigt kall. Sila upp i ett isfyllt glas.

Garnera gärna med en frukt eller bär på glasets kant för lite mera feststämning.

Baileys White Russian
Baileys White Russian
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera