Egentid på Svartsjöarna

-

Ett sent inlägg idag, men alltså – jag har haft en såå skön söndag! Sovmorgon (nåväl, till 08 iaf men jag somnade å andra sidan ovanligt tidigt), långfrukost på vår inglasade balkong (min favoritplats i hela lägenheten) tillsammans med en tidning och sen egentid på Svartsjöarna.

Egentid alltså, så värt att få ha det ibland! Jag förstår att inte alla tycker det, det finns människor som inte vill annat än att får dela sitt liv med någon annan. Men jag gillar egentid de gånger jag får det.

Efter frukost och lite vardagsbestyr med tvätten och disken, så packade jag in mig i bilen och tog sikte på Svartsjöarna. Eller parkeringen vid Brattåsmasten först och främst. Säg 15 minuter med bilen hemifrån och där uppe finns det skidspår. Både 4 km som kallas för Lättfilen, 8 km som kallas för Mellanfilen och sen 10 km som kallas för Fjällfilen.

Så varsågoda, ett bildbonanza från ett vårvintervackert Jämtland:

Egentid på Svartsjöarna
Hela området uppe vid Svartsjöarna
Egentid på Svartsjöarna
Sträckorna som utgår från Brattåsmasten, där jag åkte den gröna Mellanfilen idag
Egentid på Svartsjöarna
Själva Brattåsmasten tornar upp sig
Egentid på Svartsjöarna
Efter en dryg km satt en härlig skylt och önskade en skön dag – OM jag skulle!
Egentid på Svartsjöarna
Egentid på Svartsjöarna
Egentid på Svartsjöarna
Min fikaplats för dagen, efter halva sträckan
Egentid på Svartsjöarna
Ostmackor med varm choklad samt en bit Tigerkaka med klös som jag hittade i frysen innan jag åkte hemifrån
Egentid på Svartsjöarna
Jag gillar vackra dörrar!
Egentid på Svartsjöarna
En bit av hela sträckan hade tinat, så här fick jag bära skidorna i knappt 100m, i övrigt gick det att åka överallt
Egentid på Svartsjöarna
En ny optimistisk bild mötte mig vid målgången. Ja, jag är en vinnare i motionsklassen, ingen brådska idag utan bara njuta av det magiskt vackra vädret.

Hoppas ni gillar mina bilder, och ifall ni aldrig besökt Svartsjöarna så hoppas jag att ni blir sugna. Ett jättefint område strax utanför Östersund.

Hitta hit: Brattåsen

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Pasta med kyckling och svamp

Drinken Lennart

Plåtmat med korv och fetaost

Populära kategorier

Föregående artikelOdla ärtskott
Nästa artikelLakritsdagen 2021

2 KOMMENTARER

Kommentera