Foodora hemkörning

-

Ok jag erkänner, jag är förmodligen en av de sista på bollen. Jag pratar om Foodora hemkörning av mat. Då jag lagar mat själv varje dag, och ibland unnar mig att gå ut och äta, så har det inte funnits intresse för hämtmat. Eller hemkörningsmat.

Men på vår semester i Skåne så passade det bra. Vi kom till vårt boende Hästhagagård strax efter 17, ömma i baken efter en hel dags cykling. Då ska vi springa dagens RunStreak-runda och sen duscha. Sen åka ner till Höllviken samhälle och hitta en bra restaurang innan köken stänger kl 20. Då slog det mig, vi kanske kan beställa mat på hemkörning?

En snabb koll i Foodora så hade vi bestämt oss och även beställt. Nu kunde vi sticka ut och springa i lugn och ro istället och maten kom levererat i samma veva som vi kom hem igen.

Foodora hemkörning

Vi valde att beställa indisk mat som kom från Trelleborg till 80kr leveranspris. Kanske dyrt, men Trelleborg ligger också 15 km bort. Vi fick vårt middagsproblem löst, så det var värt att betala 80 kr för.

En snabb dusch och sen satte vi oss i gårdens lusthus med tända ljus och öppnade våra paket med mat. Vi hade fastnat för lamm båda två men två helt olika smaker:

Lamm Qorma
Lamm Qorma – Kryddiga lammbitar tillagade i Komra-sås och med grekisk yougurt. En mild och god smak.
Lamm Qorma
Lamm spinach
Lamm Spinach – Kryddiga lammbitar och babyspenat. Lite hetare smak.
Lamm Spinach

Vi valde också ett naan-bröd på sidan, denna gång Naan Peshawari.

Naan Peshawari
Naan Peshawari – Ett naanbröd med kokos, mandelflingor, socker och smör

Allt var gott, vi fick vår middagsfråga löst utan stress och vi kunde ha en avslappnad lördagskväll i utkanten av Höllviken Skåne. Kanske blir det fler tillfällen för Foodora hemkörning?

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Kolakakor med lakritschoklad

Pasta med kyckling och svamp

Drinken Lennart

Plåtmat med korv och fetaost

Populära kategorier

4 KOMMENTARER

    • Ja, det är ju en intressant tanke. För oss var det första gången så vi har inte belastat miljön så mycket, men det finns ju tyvärr många som inte bryr sig om vår miljö.

Kommentera