Pizza Marias

-

Igår hade vi digital sommarfest med jobbet och jag klädde upp mig och anslöt till mötet/festen via datorn. Mitt jobb hade sponsrat med en tilltuggsbricka, chips och godis men det räcker inte riktigt som middag för mig. Så när Alva och hennes kompis ville köpa pizza så bad jag att de skulle köpa en till mig också. Alva kom hem, log lite finurligt och tog fram pizza Marias till mig.

Pizzerian hade alltså en pizza som heter just Marias och den passade mig alldeles utmärkt. Jag hade bett Alva om en vegetarisk pizza och det var just var pizza Marias var. En pizza med tomatsås, ost, ananas, kronärtskocka, färsk paprika och färska champinjoner.

Pizza Marias
Men jag vet inte var de lagt kronärtskockan? Istället har de lagt på lök som inte borde ha varit med

Jag delade min pizza i slices med min pizzaskärare och sen kunde jag enkelt fortsätta på jobbets sommarfest, mätt i magen. Helt perfekt på alla sätt!

Pizza Marias

Nu vet jag att Maria är ett av världens vanligaste namn, men kanske är vi fler som har en namngiven pizza? Inte för att jag har fått ge namn till den här men.

Eller ifall ni fick skapa en pizza med ert namn – vad skulle det vara för topping på den? Kommentera gärna här nedanför så blir det också inspiration till nästa pizzabak hos er där hemma.

Nu börjar snart Sveriges nästa match i FotbollsEM, så vi får bänka oss framför TV:n och heja på vårt lag. Kanske med en Pizza Marias på bordet?

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikelÅh lasagne
Nästa artikelHotell Vagabond i Abbekås

Kommentera