Lisebergsbiljetter till slut

-

Ett viktigt önskemål som Saga har inför varje sommar är att få gå på nöjespark. Och då menar hon inte en liten tråkig nöjespark utan helst Liseberg. Kanske Gröna Lund men helst Liseberg. Som ni kanske vet så har en varit tvungna att förhandsboka biljetter för att kunna komma in i år, och vi har inte fått tag i biljetter. Saga kom ner till Göteborg ändå och sista dagen fick vi Lisebergsbiljetter till slut. Lyckan var fullkomlig!

Lisebergsbiljetter till slut

Vi åkte dit strax efter lunch och hade redan uppdelningen klar. Saga och Daniel skulle åka så många coola attraktioner som möjligt och jag skulle stanna på marken. Jag gillar inte att åka olika attraktioner så alla var nöjda.

Det gör mig som sagt ingenting att stanna på marken och passa väskor och tillhörigheter. Den här gången (första gången) så hade jag dessutom en bok med mig. Så när Saga och Daniel försvann till någon väntekö, så satte jag mig bekvämt och tog fram boken. Liseberg är en vacker park att strosa omkring i, så det var enkelt att fördriva tiden.

Liseberg 2021
Liseberg 2021

Det var riktigt bra Lisebergsväder den dagen vi var där. Inte för varmt men inte heller något regn. Tack till de som avbokade och som gjorde att vi kunde få gå in!

Att stanna på marken gjorde också att jag fick i uppgift att ordna lunch så den skulle vara klar när Saga och Daniel åkt. En enkel uppgift då jag handlade lyxlangos och tog med mig ut. En fördel med årets Liseberg och begränsade biljetter var att det inte var lika mycket folk, utan matköerna var hanterbara ändå.

Lyxlangos Liseberg
Inte världens godaste langos direkt, men helt ok snabbmat på Liseberg
Glass Liseberg
En stund efter lunchen så unnade jag mig en väldigt god glass i min ensamhet. Jag var ju inte ensam även om just mitt sällskap var upptagen med att åka attraktioner.

Saga och Daniel åkte attraktionen Loke som ni ser här nedan och även om Daniel tyckte att den var skön, så rörde den om det i magen för Daniel och han blev sig inte riktigt lik efteråt.

Loke Liseberg
Saga i förgrunden och attraktionen Loke i bakgrunden
Lisebergsbiljetter till slut
Två ganska nöjda attraktionsåkare som började längta hem igen.
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

1 KOMMENTAR

Kommentera