Höstladda skafferiet billigt

-

Nu har hösten satt igång på riktigt. Alla har börjat sina jobb efter semestern och alla barn har börjat sina skolor. Barnens fritidsaktiviteter är igång och livspusslet måste bara lösa sig. Mitt i det här så ska en också hinna handla all mat. Tipset är att höstladda skafferiet billigt och till och med få hem varorna till dörren.

Höstladda skafferiet billigt

För er som inte råkat höra om Matsmart, så är det en hemsida som köper upp olika produkter, och sen säljer det 20-90% billigare än ute i butiken.

Men hur kan då Matsmart sälja så mycket billigare? Jo, Matsmart säljer produkter som:

  • Överproducerats
  • Produkter där datumet håller på att gå ut (men kom ihåg att nästan all mat som har ett Bäst Före-datum även är bra efter att datumet passerats. Det datum en ska akta sig för heter istället ”Sista förbrukningsdag” och finns på tex köttfärs. Livsmedelsverkets sida om datum)
  • Säsongsvaror
  • Förpackningsbyten

Ifall lådan kommer upp i ett ordervärde på över 500kr, så blir det fraktfritt. Så ett tips från mig: Plocka ihop en låda tillsammans med en vän eller granne, så får ni enkelt upp lådan i fraktfritt värde, och gör ännu större ”rabatt”.

Minska matsvinnet genom att köpa billigt

Förutom att rädda din egen plånbok, så är du också med och minskar matsvinnet. Om inte sajter som Matsmart funnits, så hade alla dessa produkter med stor sannolikhet kastats. Så hjälp till att minska matsvinnet genom att handla billigt. Det känns väl som att slå två flugor i en smäll, eller hur?

De säljer inte några produkter för kyl och frys, då dessa produkter inte kan skickas med posten – men väldigt många torrvaror (som också har otroligt lång hållbarhet). De säljer också städprodukter samt hygienprodukter. Riktigt nice att kunna köpa tandborstar eller en ny rakhyvel till bra pris!

Innehåller annonslänk

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Kommentera