Affogato crème de la crème

-

Här kommer en kombinerad efterrätt och fredagsdrink. En Affogato crème de la crème som jag hittat inne hos Catarina König och bara kopierat. Eller, jag hade ingen espresso utan fick ta vanligt bryggkaffe. Koffeinfritt dessutom, då jag inte kan dricka koffein sent på kvällen.

Gör så här för en drink:

1 kula god vaniljglass
2 cl Frangelico-likör
1 espresso (dvs 2,5-3 cl kaffe)
0,25 dl lättvispad grädde
Riven choklad på toppen

Ta fram ett snyggt glas till din drink och lägg i en kula vaniljglass. Häll Frangelico-likör över och fortsätt med espresso. Toppa med lättvispad grädde och till sist riven mörk choklad högst upp. Varsågod!

Affogato crème de la crème
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar