Dirty Shirley som fredagsdrink

-

Här kommer veckans fredagsdrink som förutspås bli sommarens drink. En alkoholsvag drink men som är söt och läskande som en läsk. Riktigt god att sitta och smutta på i sommarvärmen. Dirty Shirley heter den och jag hittade receptet på Instagram hos Matstugan. Jag har också hittat en alkoholstarkare variant på MetroMode så ni gör väl helt enkelt som ni vill. Här kommer Matstugans variant som vi testade häromdagen.

Dirty Shirley är en alkoholbaserad drink i kontrast till alkoholfria Shirley Temple.

För 1 glas:
2 cl vodka
0,5 cl grenadine
Is
Sprite
Ev körsbär som dekoration

Ta fram fina glas (jag valde Daniels födelsedagspresent – Färjestadsglas) och lägg i mycket is. Fyll på med vodka och grenadine. Toppa sedan med Sprite och någon snygg garnering. Servera med gott tilltugg!

En läskande drink som jag gärna dricker fler gånger i sommar!

Dirty Shirley
Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar