Glad Midsommar 2022

-

Det har varit midsommarafton idag och jag vill önska Glad Midsommar 2022. Midsommaraftonen var dagen då sommaren stormade in i Jämtland och jag mfl har solbränt våra kroppar mer eller mindre. Det var bara 8-15 grader dagarna innan men just på midsommarafton så kommer högsommarvärmen med 26-27 grader och strålande sol.

Jag och Daniel började dagen med golf på Östersund-Frösö golfbana i ca 4,5 h. Jag hade inte tagit på något solskydd utan gick i linne. Det var dumt då jag brände mig rejält. Nåja, sent ska syndarna vakna och fr.o.m imorgon ska jag smörja in mig och ha mera täckande kläder.

Glad Midsommar 2022

När vi körde hem passerade vi vår butik och jag hittade en god glass. Svalkande efter flera timmar i solen! Tyvärr har även detta glassmärke palmolja i vissa smaker, men just den här var utan palmolja.

Glad Midsommar 2022

En stund senare så skulle dagens RunStreak (ni vet, det finns inga undantag) springas innan en dusch och finkläder till midsommarmiddag. Vi cyklade till festen och mådde gott bland ett gäng kompisar. Middag och lekar på värdparets gräsmatta är väl verkligen midsommar!

Glad Midsommar 2022
Glad Midsommar 2022

Hoppas att ni haft en skön midsommarafton och att helgen fortsätter i samma sköna tema.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

2 KOMMENTARER

    • Mm, brände mig rejält på midsommarafton och golfrundan mitt på dagen. Min kropp var inte förberedd på +28 grader i över fyra timmar ;)
      Den klassiska ”är huvudet dumt så får kroppen lida”…

Lämna ett svar