Hemmagjorda chilicheese

-

Goda och enkla tilltugg är alltid välkommet! Jag svängde ihop hemmagjorda chilicheese och ställde fram på bordet. Vips så hade de försvunnit ioch jag fick göra lika många till.

1 förp små krustader
1 valfri tub mjukostost, jag hade räkost denna gång
Chiliflakes (en färdig kryddburk)
Riven ost

Sätt ugnen på 200 grader och ta fam en ugnsform. Ställ ut krustader och kläm ut lite mjukost i varje krustad. Ta några chiliflakes i varje och toppa med riven ost. Sätt in i ugnen knappt 10 min (håll ett öga på ugnen – alla ugnar är olika) och ta ut när den rivna osten smält. Låt stå några minuter så de hinner svalna och servera sedan.

Gott att servera hemmagjorda chilicheese som mingeltilltugg. Något gott i glasen och något litet att snacksa på. Perfekt!

Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

1 KOMMENTAR

Kommentera