Glad Midsommar 2023

-

Efter två veckor med väldigt skön sommarvärme så vaknade vi upp till ljudet av regn utomhus. Jag tittade till termometern som sa endast 10 grader på Frösön, så jag gick och la mig igen. Vi hade inga planer denna dag, utan kunde ta dagen som den kom. Då Daniel varit krasslig till och från i två veckor så var planlöst och mycket sömn han behövde bäst. Men hey – men kan väl ha en glad midsommar 2023 ändå?

Midsommar 2023

Skön sovmorgon som sagt, följdes av god frukost och lite trädgårdsfix. Jag har ett par rabatter ute i trädgården som jag ansvarar för, och jag tittar till dem mest varje dag. Mysigt att se hur det växer!

På eftermiddagen så tog vi våra golfklubbor och åkte ut till golfbanan. En golfbana där vi var helt själva och kunde gå ut på hål 10 istället för blåsiga hål 1. Där Daniel kunde fortsätta spela på sin provisoriska boll och sätta två bollar i hål, bara för att vi hade tid. Där vi kunde filma reels på min sving och även göra omtagning. Det är väl en glad midsommar 2023 det också?

Glad Midsommar 2023

Vi hade tänkt festa på min jordgubbstiramisu till midsommarkvällen, men när vi åkte hem från golfbanan så hade alla butiker stängt och jag kunde inte pynta min efterrätt. Den står alltså kvar i kylskåpet och inväntar midsommardagen. Tiramisu blir ju bara godare när den får stå, så det gör nog ingenting.

Hur har er midsommarafton varit? Varm och skön eller kall och blåsig? Hoppas att ni ändå hade en glad midsommar 2023. Det sitter som sagt inte i vädret.

Maria
Maria
Jag är en kvinna som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen är guldkorn som förgyller livet.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar