RunStreak på semestern

-

Nu var det länge sedan jag pratade om min RunStreak, så här kommer ett inlägg för att ni inte ska glömma bort. Många frågar mig om min löpning och är nyfikna på att själv komma igång för att springa mera. Vissa säger uttalat att de vill prova och på vissa kan jag räkna ut det tack vare frågorna som de ställer. Men semestern då? Då vill man ju vara ledig? Men det klart att du kan springa RunStreak på semestern!

Ok, det kanske inte blir de där högkvalitativa passen de dagar man är ute och reser och tiden inte riktigt räcker till, men ifall du har ett par dagar på samma ställe så brukar det gå att få till ändå. Det krävs lite fantasi men det går!

Du kanske kan springa ditt pass på väg till stranden, att du kliver ur bilen 2-5 km innan ni är framme? Då kommer du fram lagom till att familjen packat upp och du kan slänga dig direkt i havet för ett dopp. Eller tvärtom – du hjälper familjen att packa in i bilen och sen springer du hem istället för att åka bil? Såklart ska din löpning inte belasta din respektive, ni får ju hjälpas åt, men om båda vill så går det!

RunStreak på semestern

Eller som vi gjorde i Vadstena – vi kom fram till staden sen eftermiddag, checkade in på ett hotell och tog sedan en löpning runt stan för att hitta olika intressanta saker och var de håller till i förhållande till varandra. Sen är du mera redo dagen efter och kan gå direkt till de platser du finner intressanta.

RunStreak r2d290

Drottningholms Slott

Eller när vi körde förbi Drottningholms slott. Vi svängde in på parkeringen och bytte om till löparkläder. Sen tog vi en tre km lång runda på området och jag kan nu säga att jag sett det mesta av naturen runt slottet. Det hade suttit fint med soligt och klart väder, men man kan väl inte få allt?

Förlovade och bebis

Upptäcka Funäsdalen där vi snart kommer att kunna flytta in i vår lägenhet. Ta en kort runda i närheten för att vid senare löppass förlänga dem och känna dig trygg med att du hittar hem igen (jag använder alltid mobilens kartfunktion då jag är på nya ställen). Ang vår lägenhet så kan du läsa om vår bebis här. Jag ska också skriva ett uppdaterat inlägg snart.

Eller som på semestern då vi ville besöka Elgafallet i Dalsland på vägen hem till Mari & Mattias, då upptäckte vi fallet i löparkläder (och firade 10 år som förlovade samma dag!)

RunStreak r2d288

Tråkiga skitpass

Men ja – det blir tråkiga skitpass också. Som när vi checkat in vid Bromma flygplats och skulle flyga på eftermiddagen – då tog vi ett kort och ganska stelt pass på två km i närheten, innan frukost. Det var inte alls härligt där och då, men det var väldigt härligt senare på eftermiddagen då vi visste att dagens löpning var klar! Allt för att hålla siffran vid liv – vilken man kan fundera på ifall det är så vettigt alla gånger?

RunStreak på semestern

Ytterligare pepp?

Om du behöver ytterligare pepp för påbörja eller hålla i din RunStreak-resa, så hittar du alla mina inlägg om RunStreak här.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar