Gin Flip som fredagsdrink

-

Ibland stöter man på riktiga godingar där man minst anar det! Som när jag gjorde en Gin Flip som fredagsdrink. Vilken goding! Fastän den inte låter så märkvärdig så var den väldigt god!

Smidig drink med endast tre ingredienser (+ is) för en god fredagsdrink. Sen har man ju oftast både gin och ägg hemma, samt att man tillverkar en sockerlag väldigt snabbt. Så en bra drink ”när du får oväntat besök” (som Gevalia uttryckte det för många år sedan).

5 cl Gin
3 cl sockerlag
1 ägg
Is

Mät upp gin och sockerlag i en shaker. Knäck i ett helt ägg och torrskaka drinken utan is först – allt för att bygga upp ett bra skum. Lägg sedan i is i din shaker och skaka drinken kall.

Servera din Gin Flip som fredagsdrink tillsammans med något gott tilltugg. Här är det OLW’s ostkrokar med smak av Västerbottensost. Riktigt goda ostkrokar även om jag föredrar ostkrokar chrunchy.

Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar