Banana sour som fredagsdrink

-

Att utforska sour-området verkar vara en outtröttlig sida, det går att göra på så många olika sätt med alla möjliga alkohol-sorter. Senast ut bland mina tester är denna Banana sour som fredagsdrink. En god drink, som kanske inte ser mycket ut för världen, men som jag sippade på ute på vår inglasade balkong som fortfarande håller värmen.

Här hittar ni mitt arkiv på olika sourdrinkar.

5 cl Bananlikör (Crème de Banana)
3 cl Citronjuice
2 cl Sockerlag
Is

Häll alla ingredienser i en shaker. Fyll shakern med is och skaka så att drinken blir kall.

Sila upp i ett glas och garnera med en bananpeng eller en citronskiva. Servera din Banana sour som fredagsdrink tillsammans med något gott tilltugg. Denna gång valde jag Chräbeli, en god schweizisk kaka som vi köpte av Patricia & Urs på Strömgården 1884.

Banana sour som fredagsdrink
Maria
Maria
Jag är en tvåbarnsmamma som älskar livet! Att laga god, gärna ekologisk, mat från grunden, att resa och att ta ut mig rejält på träningen. Två pigga underbara döttrar och en härlig sambo förgyller mitt liv.

Dela det här inlägget!

Senaste inläggen

Populära kategorier

Lämna ett svar